L’Ajuntament rebutja suspendre el tribut metropolità, una proposta de la plataforma Stop Tribut AMB

Stop Tribut AMB ha presentat dues mocions que s’han incorporat en l’ordre del dia del ple de febrer de l’Ajuntament de Molins de Rei. La plataforma ha demanat que el municipi tornés a formar part de la zona 2 i es pensi un nou càlcul del tribut actual.

28 de febrer de 2020


L’últim ple municipal ha començat rebutjant les dues mocions que ha presentat la plataforma Stop Tribut AMB en contra de l’impost metropolità. La seva portaveu, Rosa Raventós, ha proposat als membres del plenari el retorn de Molins de Rei a la Zona 2, la suspensió del cobrament del 2020 i el reemborsament de la taxa que ja s’ha pagat aquest últim any. La majoria de grups s’hi ha mostrat en contra en el seu torn d’intervencions.

Tot i que algunes forces polítiques, com la CUP i Esquerra Republicana han compartit que convé més claredat per part de l’AMB, tots han coincidit en el fet que rebutjar la zona 1 seria un retrocés pel municipi. Així, s’ha rebutjat la moció amb els vots en contra de tots els grups municipals, excepte Junts per Molins que s’hi ha abstingut.


Tall: ROSA RAVENTÓS, Portaveu plataforma Stop Tribut AMB.

Tall: LAIA CASSAUBA, Ciutadans Molins de Rei.

Tall: ANA AROCA, Molins Camina-Podem.

Tall: GERARD CORREDERA, Molins en Comú.

Tall: CARLES ROS, CUP Molins.

Tall: MARCEL LÓPEZ, ERC Molins de Rei.

Tall: RAMON SÁNCHEZ, Junts per Molins.

Tall: MIGUEL ZARAGOZA, PSC Molins de Rei.


Pocs minuts després que el plenari rebutgés les mocions de Stop Tribut AMB, incorporades en l’ordre del dia d’aquest últim ple, els membres de la plataforma han abandonat la sala de sessions de l’Ajuntament.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió