L’ Ajuntament proposa la congelació d’impostos i taxes pel 2021

L’Ajuntament ha presentat la seva proposta d’ordenances fiscals pel 2021, que implica una congelació de d’impostos i taxes amb l’única excepció de l’increment de taxa d’escombraries per canviar hàbits i incentivar l’ús de la deixalleriaEl govern municipal ha anunciat la congelació d’impostos i taxes de cara al 2021 en la presentació de la proposta d’ordenances que es votarà al ple extraordinari del proper dijous. Una proposta que asseguren sorgeix a partir del diàleg amb les diferents forces polítiques:


JORDI ENSEÑAT, regidor d'hisenda i finances


Hi haurà una excepció a aquesta congelació, però, que serà l’increment d’un 5% de la taxa d’escombraries, que suposarà un augment de 4 euros l’any per família. Un canvi, ve imposat a nivell europeu i que vindrà acompanyat d’una campanya per conscienciar en la gestió del rebuig i que pretén, per tant, un canvi d’hàbits incentivant l’ús de la deixalleria, millorar la recollida selectiva i el tractament del rebuig. Aquest increment, a més, anirà acompanyat de bonificacions per l’ús de la deixalleria.


També es contempla una tarifació social de la taxa amb una reducció atenent a criteris de renda per càpita, una ajuda a les persones amb mobilitat reduïda i modificacions de les ordenances lligades a la Covid-19.


RAMON SÁNCHEZ, tinent d'alcalde


L’alcalde, Xavi Paz, ha aprofitat l’ocasió per fer un reclam a la Generalitat i al Govern espanyol, donat l’increment de la despesa dels ajuntaments tan pel requeriment d’ajudes socials i la reactivació econòmica com per les noves obligacions que recauen sobre les administracions locals, com la neteja d’espais, l’adquisició d’EPIS i aparells electrònics per assegurar la formació.


XAVI PAZ, alcalde de la vila


En definitiva, una situació de crisi social i econòmica que exigeix unes ordenances fiscals adaptes i que aquest dijous serà sotmeses a votació al ple de l’Ajuntament.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió