L’Ajuntament presenta un pla d’acció per millorar la vida de la gent gran de Molins de Rei

Entre les actuacions previstes destaca un nou centre cívic o més prestacions pel Servei d’Atenció Domiciliària

L’accessibilitat, la participació activa i els serveis d’atenció a les persones són els tres eixos estratègics que ha definit l’Ajuntament de Molins de Rei per millorar la vida de les persones grans a Molins de Rei. Ho especifiquen en el Pla d’Acció configurat pel període 2019-2020 que han presentat a la Sala Gòtica del Palau de Requesens.


El document s’ha configurat a partir d’un treball participatiu en què han tingut veu els molinencs i molinenques de més de 65 anys, així com, professionals i responsables polítics. Preveu 7 línies d’actuació, en concret, la millora de l’accessibilitat de carrers, la mobilitat, l’habitatge; la participació activa, l’oci i el lleure; i els recursos socials i sanitaris.


Uns àmbits que es pretenen reforçar amb més de 33 accions específiques. Per exemple, l’adaptació de voreres i paviments, la instal·lació d’ascensors a tots els edificis públics, l’ampliació del servei d’autobusos; noves prestacions en el Servei d’Atenció Domiciliària; o un programa de suport als cuidadors.


La Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar, ha donat suport tècnic i econòmic al procés de diagnòstic i d’elaboració del Pla. També ho ha fet l’Associació Siena. L’objectiu és, destaquen, respondre les necessitats del col·lectiu de població envellida, que cada vegada és major.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió