Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2019 Molins de Rei Televisió

L’Ajuntament presenta un pla d’acció per millorar la vida de la gent gran de Molins de Rei

Entre les actuacions previstes destaca un nou centre cívic o més prestacions pel Servei d’Atenció Domiciliària

L’accessibilitat, la participació activa i els serveis d’atenció a les persones són els tres eixos estratègics que ha definit l’Ajuntament de Molins de Rei per millorar la vida de les persones grans a Molins de Rei. Ho especifiquen en el Pla d’Acció configurat pel període 2019-2020 que han presentat a la Sala Gòtica del Palau de Requesens.


El document s’ha configurat a partir d’un treball participatiu en què han tingut veu els molinencs i molinenques de més de 65 anys, així com, professionals i responsables polítics. Preveu 7 línies d’actuació, en concret, la millora de l’accessibilitat de carrers, la mobilitat, l’habitatge; la participació activa, l’oci i el lleure; i els recursos socials i sanitaris.


Uns àmbits que es pretenen reforçar amb més de 33 accions específiques. Per exemple, l’adaptació de voreres i paviments, la instal·lació d’ascensors a tots els edificis públics, l’ampliació del servei d’autobusos; noves prestacions en el Servei d’Atenció Domiciliària; o un programa de suport als cuidadors.


La Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar, ha donat suport tècnic i econòmic al procés de diagnòstic i d’elaboració del Pla. També ho ha fet l’Associació Siena. L’objectiu és, destaquen, respondre les necessitats del col·lectiu de població envellida, que cada vegada és major.