L'ajuntament incorpora 375.000 euros al pressupost per pal·liar els efectes de la COVID-19

Els tres grans àmbits en què es destinarà el pressupost seran neteges extres i material de protecció per la covid-19, cohesió social i reactivació econòmica.
El govern municipal proposarà avui a la votació del ple una modificació del pressupost 2020. El motiu és afegir-hi una tercera incorporació de romanents de tresoreria del 2019. 375.000 euros, concretament, que es detinaran, sobretot, a pal·liar, els efectes de la pandèmia.


RAMON SANCHEZ, Primer Tinent d'Alcalde


Els tres grans àmbits en què es destinarà el pressupost seran, doncs, per ordre de prioritat, neteges extres i material de protecció per la covid-19, cohesió social i finalment reactivació econòmica.

Així doncs, les ajudes més importants aniran destinades a serveis socials amb una partida de 100.000 euros i a neteges i materials de protecció amb 65.000 euros.


RAMON SANCHEZ, Primer Tinent d'Alcalde


D'altra banda, es faran altres actuacions com destinar 16.000 a material informàtic per reduir la bretxa digital a les escoles, 30.000 al manteniment de la senyalització i la conservació de la via pública i 40.000 per campanyes de comerç i enllumenat de Nadal.

Pel que fa a la reactivació econòmica, el primer tinent d'alcalde ha volgut recordar que el govern no és aliè a la problemàtica que està vivint el sector de la restauració. En aquest sentit també s'ha referit a la piscina municipal.


RAMON SANCHEZ, Primer Tinent d'Alcalde


L'ajuntament ha disposat aquest any de 2,3 M d'euros per dur a terme accions per protegir els molinencs de la covid i de les seves conseqüències econòmiques. Tot i això, l'Alcalde de la Vila, Xavi Paz, espera que la Generalitat, que rep fons de l'estat, pugui fer aviat una aportació.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei


A hores d'ara queden encara doncs 348.000 euros de romanent que el govern ja ha anticipat que s'incorporaran en una quarta partida abans que s'acabi l'any.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió