L’Ajuntament estrena un web 4.0 més inclusiu

L'Ajuntament estrena un web 4.0 que presenta ajudes tècniques per persones amb diversitat funcional i cognitiva. A més, la nova plataforma també permet accelerar els processos administratius, ja que els usuaris podran accedir de forma digital a l'administració pública.


L'Ajuntament del municipi ha estrenat una nova web oficial que facilitarà al ciutadà entrar de forma digital a l'administració pública. És una pàgina 4.0 adaptada a tota mena de dispositius que també dona cobertura a la majoria de persones amb diversitat funcional i cognitiva. Ho fa mitjançant ajudes tècniques com la navegació a través d'un teclat virtual i de la veu.


A més, els usuaris podran accelerar els processos administratius. Per exemple, ha destacat el consistori, demanant cita amb l'Oficina d'Atenció al ciutadà, les 24 hores del dia durant tot l'any, o obtenint el volant d'empadronament via en línia.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.


Aquesta nova plataforma també compta amb un cercador intel·ligent que dirigeix la petició de l'usuari al contingut desitjat, l'opció de verificar la validesa legal de documents i un tauler electrònic d'exposició pública.


https://www.molinsderei.cat/


Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió