L’Ajuntament dóna pas a una nova proposta de pressupostos participatius

Després de l’èxit d’execució dels pressupostos participatius dels darrers anys, l’Ajuntament de Molins de Rei proposa una única proposta que englobarà els propers quatre anys.

5 de març de 2020


Després de valorar l’èxit dels pressupostos participatius de barri executats entre els anys 2016 i 2019, l’equip de govern de l’Ajuntament de Molins de Rei ha presentat una nova proposta pels propers quatre anys. Es tracta d’agrupar els mandats 2020-2023 en una única experiència de procés participatiu per a poder realitzar projectes de més envergadura per cadascun dels barris.


Tall: XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.


La nova proposta, que sumaria un total d’1M d’euros, es realitzarà amb un sol condicionant. I és que cap obra de barri podrà superar el 60% de la inversió destinada en aquell barri en el conjunt dels quatre anys. Una limitació que s’imposa pel fet de no concentrar-ho tot en un únic projecte i d’assegurar-se, així, més d’un projecte d’execució a cada barri en aquest decurs de quatre anys.


Tall: ESTHER ESPINOSA.


Pel que fa a l’experiència de pressupostos participatius anteriors, durant els anys 2016 i 2019 es van realitzar més del 95% de les actuacions previstes i hi van participar més de 1200 molinencs i molinenques. De cara als propers mesos, l’Alcalde de la Vila, Xavi Paz, preveu un calendari on es facin les votacions al llarg del segon trimestre del 2021 per a tenir ja decidits els projectes abans de l’estiu. A continuació, tindran llocs els processos de redacció de projectes i de de licitació i, finalment, al 2022, es preveu que es puguin començar a executar tots els projectes escollits.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió