L'Ajuntament cedeix un espai de l'Antic Ambulatori a la Creu Roja de Molins de Rei

"Recull el banc d'aliments, el servei de pernoctació, el servei d'higiene personal i el servei de transport adaptat"

CARME MADORELL, Regidora de Serveis Socials


La Creu Roja de Molins de Rei ja podrà traslladar-se al nou espai sociosanitari Josep Maria Salas. L'Ajuntament ha aprovat a ple la concessió de l'espai que ja feia anys que s'esperava. L'espai Josep Maria Salas és un nou centre sociosanitari que s'ha posat en marxa a la vila a l'edifici on abans hi havia l’antic ambulatori. Està destintat a les entitats que treballen en els àmbits socials i de la salut i porta el nom de Josep Maria Salas Peiró en honor de qui va ser durant molts anys president de la Creu Roja al Baix Llobregat. Actualment la seu oficial de la Creu Roja es troba a a Carretera Nacional i aquesta seguirà funcionant igual, però a partir d'ara també disposaran d'aquest nou espai adaptat per millorar la seva acció solidària.


CARME MADORELL, regidora de Serveis Socials


Aquesta adjudicació de l'espai ha estat un procés lent. Els representants de l'entitat han assistit al ple per celebrar la notícia però han volgut fer pal·lès que s'ha perdut massa temps amb burocràcia.


MARIA ROSA COSCUJUELA, Presidenta Creu Roja Baix Llobregat


Així doncs, a partir d'ara la Creu Roja Baix Llobregat ja tindrà un espai on desenvolupar la seva acció solidària, millorar i dignificar la seva atenció amb les persones més necessitades.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió