L’Ajuntament aprova 31 accions per reduir els efectes del canvi climàtic

L’Ajuntament de Molins de Rei ha aprovat per unanimitat el Pla Local d’Adaptació al Canvi Climàtic. El document contempla més de 30 accions, que es desenvoluparan en els propers deu anys al municipi, per reduir els riscos i impactes negatius derivats del canvi climàtic.


Aprovat per unanimitat en l’últim ple ordinari de l’Ajuntament, Molins de Rei desenvoluparà 31 accions per reduir els riscos més negatius del canvi climàtic. Entre elles, destaquen campanyes per l’ús d’energies renovables, la promoció de les bicicletes elèctriques o la substitució de l’enllumenat per tecnologia LED.


Aquestes accions estan recollides en el Pla Local d’Adaptació al Canvi Climàtic (PLACC), treballat per la Comissió Informativa de l’Àrea de Sostenibilitat i Territori (SIT), per dur-lo a terme en els pròxims 10 anys. Concretament, el pla es desenvoluparà fins a l’any 2030.


ÀLEX HERRERO, regidor de Sostenibilitat.


JOSEP RAVENTÓS, President de l’Àrea de Sostenibilitat i Territori.


GERARD CORREDERA, Molins En Comú.


JOAQUIM LLORT, ERC Molins de Rei.


ANA AROCA, Molins Camina.


RAMON SÁNCHEZ, Junts per Molins.


El Pla també es preveu la conscienciació de la ciutadania, ja des de les escoles. Es vol introduir una matèria que informi els infants i joves dels impactes negatius que suposa el canvi climàtic.


De fet, les accions s’han determinat tenint en compte els efectes nocius que produeix aquesta problemàtica a Molins de Rei. En gran part, es destaquen els riscos per a la salut humana, en les infraestructures, sobre la biodiversitat, els ecosistemes o el sòl, entre d’altres.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió