L’Ajuntament ajudarà les famílies amb menys recursos a pagar el tribut metropolità

Segons ha informat, Xavi Paz, l’alcalde de la vila s’aplicaran els mateixos criteris i condicions que se segueixen per les subvencions de l’IBI


Els molinencs i molinenques amb menys recursos econòmics comptaran amb l’ajuda de l’Ajuntament de la vila per pagar el tribut metropolità. Així ho ha dit l’alcalde del municipi, Xavi Paz, qui també ha explicat que s’aplicaran els mateixos criteris i condicions que se segueixen per les ajudes de l’IBI.


En concret, els requisits que han de complir les famílies per beneficiar-se d’aquest ajut són: estar empadronat a Molins de Rei, no tenir cap més immoble que l’habitatge actual i pertànyer a una unitat familiar amb pocs recursos econòmics.


Les subvencions que oferirà el consistori dependran però de la renda per càpita mensual de cada família. Per aquelles que la tinguin inferior als 487 euros, serà del 60%; per les que oscil·li entre els 487 i els 580 euros, del 30% i, finalment, les que guanyin entre 580 i 707 euros, del 20%.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.


Des de l’Ajuntament avisen que l’ajut en cap cas superarà els 50 euros i que, un cop estigui aprovat, es podrà sol·licitar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. La data límit per demanar-ho serà el 31 de gener de 2020.


Però, per a què serveix aquest impost? Segons ha explicat el Tresorer de l’AMB, Lluís Malavia, el seu objectiu és millorar la situació dels col·lectius més vulnerables. Especialment, la gent gran i les persones amb diversitat funcional.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.


LLUÍS MALAVIA, Tresorer de l’AMB.


Així, el tribut metropolità busca millorar l’espai públic i la connexió cap a diverses infraestructures.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió