L'Agrupació Folklòrica de Molins de Rei celebra la diada del soci
L'Agrupació Folklòrica de Molins de Rei ha celebrat el dia del soci. Tal com indica el seu nom es tracta d'una diada de caràcter festiu on es troben tots els seus membres i on també es fa un petit homenatge agraïment als socis i sòcies que fa 25 i 50 anys que en formen part.


MARTA ESPONA, Agrupació Folklòrica Molins de Rei


Enguany l'Agrupa celebra 65 anys i ja és una entitat amb força tradició i història a la vila. Al llarg d'aquests anys ha anat creixent amb activitats paral·leles: com l'Esplai, la Colla de Diables i darrerament els Pessebristes, que cada any exhibeixen les seves construccions pels volts de Nadal.


MARTA ESPONA, Agrupació Folklòrica Molins de Rei


També és una data important pels Diables de Molins de Rei, celebren els 30 anys de colla. Un aniversari que va començar amb un seguit d’actes i activitats des del mes de maig i que avui s’ha tornat a recordar amb una tirada simbòlica de 30 petards.


MARC FERNÁNDEZ, Cap de colla Diables Molins de Rei


Després de 65 anys, doncs, l’Agrupa segueix renovant-se i amb més activitat que mai. La propera activitat tindrà lloc durant de la Fira de la Candelera, amb la tradicional botifarrada.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió