L’ADF Puigmadrona-Olorda rep una subvenció extraordinària per l’adquisició d’un nou vehicle

Els voluntaris de l’Associació de Defensa Forestal Puigmadrona-Olorda comptaran amb una subvenció extraordinària que els permetrà renovar el seu parc automobilístic i així millorar les condicions de treball en les que es troben actualment. L’Ajuntament de Molins de Rei va decidir destinar, el passat octubre, 19.000€, part del romanent del 2018, a l’adquisició d’un nou vehicle de segona mà que facilitarà les tasques a l’entitat.

30 desembre 2019 Molins de Rei Televisió

Els voluntaris de l’Associació de Defensa Forestal Puigmadrona-Olorda comptaran amb una subvenció extraordinària que els ajudarà a renovar el seu parc automobilístic, millorant així, les condicions de treball en les que es troben actualment. L’Ajuntament de Molins de Rei va decidir destinar, el passat octubre, 19.000 euros per l’adquisició d’un nou vehicle que facilitarà les tasques a l’entitat.

El passat 30 de desembre el president de l’ADF, Pere Royo, i l’alcalde Xavi Paz signaven el compromís per aquesta dotació econòmica que permetrà adquirir un Toyota Hilux 2.4 amb llums prioritaris i equip de telecomunicacions, per tal de millorar la prevenció, intervenció immediata i extinció d’incendis. Fa un temps l’entitat va aconseguir una adequada equipació però es trobaven limitats alhora de poder renovar el parc mòbil.

PERE ROYO, President de l’Asscociació de Defensa Forestal Puigmadrona-Olorda

L’alcalde, Xavi Paz va lloar la tasca que realitza l’ADF vetllant per l’entorn natural del municipi però també durant activitats que es duen a terme a la vila. Activitats que des de fa poc compten amb l’ajut de l’equip de voluntaris de protecció civil.

XAVI PAZ , alcalde de Molins de Rei

Els vehicles actuals de l’associació tenen més de 30 anys d’antiguitat, fet que suposa unes despeses de manteniment que redueixen els recursos disponibles de l’entitat. Per aquest motiu els voluntaris de l’ADF no podien amagar la satisfacció per aquesta subvenció que els permetrà actuar amb més seguretat i rapidesa durant casos d’emergència.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió