L'activitat virtual del Festival TerrorMolins no s'atura

Un taller de manualitats infantil per als més petits, una xerrada a càrrec de membres d'Extintion Rebellion o la nova edició del llibre del festival són algunes de les activitats paral·leles que se sumen al format virtual del TerrorMolins.Degut a les restriccions derivades de la pandèmia, enguany el Festival de Terror de Molins de Rei està celebrant la seva 39a edició en format virtual. Un canvi de paradigma que ha provocat que tota la programació saltés a les plataformes Filmin i Vimeo.


A part de la mostra projeccions, però, a partir d'aquesta setmana també s'han dut a terme altres activitats en streaming com un taller de manualitats infantil per als més petits.

A més, en motiu del leitmotiv d'aquest any "La natura es rebel·la" el festival va establir una col·laboració amb Extintion Rebellion, un moviment internacional que utilitza la desobediència civil no violenta per frenar l'extinció massiva i minimitzar el risc de col·lapse social. Aquest dimarts, col·laboradors del festival membres d'aquest moviment van dur a terme una xerrada online.


La xerrada, precisament, va precedir la presentació també online del llibre oficial d'aquesta edició, un projecte coordinat pel codirector artístic del festival Javier Rueda i prologat pel periodista i crític de cinema Àlex Gorina . Enguany, el llibre, que es torna a editar amb la col·laboració amb l'editorial Hermenaute i es pot adquirir a través del seu web, fa un repàs per l'ecoterror o terror ecològic plantejant al lector la relació que tenim amb la natura.


Així doncs, tot i aquest salt al món virtual el TerrorMolins està més actiu que mai, batent rècord de visualitzacions a les plataformes digitals. Properament, tindrà lloc la tradicional marató de 12 hores de cinema de terror.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió