L'activitat a internet de les entitats, centres educatius i particulars creix aquests dies

El confinament ha comportat que l'ús d'internet i les xarxes socials s'hagi disparat durant aquests dies. Moltes de les hores les dediquem a informar-nos a través dels dispositius. No és estrany per tant que l'activitat a internet de les entitats, centres educatius i particulars de Molins de Rei, hagi crescut durant aquests dies.

9 d'abril de 2020

El confinament ha comportat que l'ús d'internet i les xarxes socials s'hagi disparat durant aquests dies. Moltes de les hores les dediquem a informar-nos a través dels dispositius. No és estrany, per tant, que l'activitat a internet de les entitats, centres educatius i particulars de Molins de Rei, hagi crescut durant aquests dies, tant per fer ressò de mostres de suport com per oferir contingut cultural o de caire esportiu.


Entitats de la vila com la de Els Gegants, aporten de forma periòdica contingut al seu canal de facebook amb vídeos d'actuacions que ha fet la colla durant els últims anys. Altres com l'esplai l'Agrupa animen als seus seguidors des de les xarxes socials amb vídeos ben moguts; i entitats com el Cuc, l'Entxuscat i El Camell mostren solidaritat fent donació de les seves ulleres protectores pels correfocs al personal de la clínica.


Però aquest context també ha comportat que neixin de forma espontània, xarxes d'ajuda com la Xarxa de Suport de Molins de Rei, on un grup de molinenques ofereixen ajuda a persones grans per fer encàrrecs o a cuidar infants. Una iniciativa que van donar a conèixer des de les xarxes socials sota el lema, cuidem-nos.


Una de les propostes esportives la ofereixen els Serveis Esportius de l'Ajuntament amb un canal al YouTube amb una sèrie de vídeos diaris de rutines per practicar esport a casa durant aquests dies de confinament. Uns vídeos que Molins televisió també ofereix des del seu canal per aire.


A títol individual trobem vilatans que també estan aportant contingut entorn a la vila amb vídeos a la xarxa com el del fotògraf molinenc, Jordi Costa. Un reportatge amb una sèrie d'imatges del Molins de Rei confinat de 9 minuts de durada i que mostra la impactant aturada de tota activitat als carrers. Sota el nom Silenci, molts ciutadans ja han pogut veure, des de casa, a través del YouTube, aquest vídeo sota aquest context excepcional.


També a títol individual trobem la feina que està fent un mestre de primària molinenc, Luis Garrido. Des del seu canal de YouTube ofereix diàriament vídeos educatius amb propostes sobre manualitats, papiroflèxia, contes per anar a dormir, exercicis d'atenció visual, entre altres. Amb tan sols poc més d'una setmana, el seu canal, Maestro Luis Primaria, ja té 162 subscriptors.

Per altra banda els centres educatius de la vila com escoles i instituts, mostren una gran activitat, aquests dies, en els seus portals webs amb vídeos adreçats al seu alumnat. S'hi poden trobar propostes per aquests dies excepcionals, reptes, links d'interès educatiu i cultural, nens i nenes explicant que fan des de casa, propostes de lectura per ara que s'acosta Sant Jordi, orientacions per portar millor el confinament; però sobretot missatges d'ànim del professorat cap al seu alumnat.


Un recull de propostes a les xarxes que els molinencs i molinenques poden trobar aquests dies per fer més lleu aquest context per frenar el coronavirus.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió