Junts per Molins fa pública la llista electoral pels comicis del 26 de maig

“Es presenten reptes molt importants durant els propers quatre anys i tenir gent preparada per afrontar-los és bàsic”.

Ramon Sánchez, cap de llista Junts per MolinsJunts per Molins ha presentat el programa electoral i la llista de candidats pels propers comicis del 26 de maig. Una llista amb 21 candidats que manté càrrecs de l’antic mandat com Eva Folquer o Carme Madorell a les primeres posicions.


Després de presentar Ramon Sánchez com a cap de llista, Junts per Molins ha presentat el seu programa de partit. Un acte que s’ha celebrat al Pati de Palau i on també hi ha participat l’exalcalde Joan Ramon Casals.


JOAN RAMON CASALS, exalcalde Molins de Rei


La formació ha fet públic també els noms dels seus 21 candidats, que s’han presentat d’un en un a l’escenari i han fet la lectura de diversos objectius que es proposen pel pròxim mandat. Un programa que, com comenta l’alcaldable Ramon Sánchez, pren com a model l’agenda de 2013 de les Nacions Unides per basar les seves propostes de programa.


Lectura candidats


Sánchez defineix la seva llista com una proposta amb talent formada per persones extremadament preparades per dirigir el municipi.


RAMON SÁNCHEZ, cap de llista Junts per Molins


Així doncs, Sánchez presenta una nova candidatura que es caracteritza per mantenir càrrecs coneguts com Eva Folquer com a número dos o Carme Madorell com a número tres però també per la incorporació de nous representants.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió