Jordi Costa presenta: ‘Postals per no oblidar’

‘Postals per no oblidar’ és la mostra de fotografies del molinenc Jordi Costa, que acull la sala d’exposicions de l’Agrupa i on s’exposa el projecte nascut durant el confinament, amb l’objectiu d’acompanyar de manera simbòlica les persones empresonades per l’estat‘Postals per no oblidar’ és el títol de la mostra del fotògraf molinenc Jordi Costa que acull la sala d’exposicions de l’Agrupa. I es que precisament d'això va la cosa: dotze postals, de dotze moments diferents de manifestació al carrer que han tingut lloc durant els últims anys.


Ens ho explica:


JORDI COSTA, fotògraf


És un projecte que neix durant el confinament, quan va posar a la venda, via Internet, un paquet de dotze postals, amb fotografies de dotze moments diferents, amb l'adreça dels presos i les preses polítiques, de les dues persones detingudes a Girona i el jove detingut a Madrid, que permeten recaptar diners per la Caixa de Solidaritat.


A més de les dotze postals, l'exposició inclou una petita vitrina amb cartes dels presos i preses i altres objectes significants, així com un audiovisual amb altres fotografies


Va ser el dimarts 6 de setembre quan es va inaugurar aquesta exposició que durarà dues setmanes i es podrà visitar totes les tardes de dilluns a dijous i els matins de divendres a diumenge. A més, s'espera que la mostra esdevingui itinerant i tingui lloc també en altres municipis de Catalunya.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió