Inaugurats el gimnàs i el rocòdrom de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda

En aquesta última fase es presenta el nou gimnàs de gimnàstica artística i un rocòdrom de fins a 8 metres d’alçada

La tercera i última fase de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda ja ha acabat. Ara, s’integren a la resta de seccions del poliesportiu el gimnàs destinat a la gimnàstica artística i el rocòdrom per la pràctica d’escalada.


La inauguració però, arriba un any tard, després de la primera i la segona fase en què s’hi van construir els vestidors, les grades, el bar i el gimnàs per l’halterofília i el judo. Per això també, l’obertura de portes d’aquest últim espai del Ricard Ginebreda ha comptat amb gran expectació. Sobretot, per part del Club Gimnàs Molins de Rei, que fins ara ha entrenat en una nau industrial de Can Rabella.


I és que, des del club esperen poder millorar les seves condicions d’entrenament en aquest nou espai 200 metres més gran que l’anterior i, alhora, créixer. Un dels objectius seria doncs, ser un pol d’atracció esportiva pels municipis veïns.

Una impressió que també comparteix el Club Excursionista de Molins de Rei que espera potenciar l’escalada al municipi amb el nou rocòdrom que fa 8 metres d’alçada. Des de l’entitat han fet valdre la nova instal·lació. És, diuen, un dels cinc millors rocòdroms de Catalunya.


En definitiva, l’execució del projecte ha suposat una inversió d’un milió 300 mil euros a l’Ajuntament i ha servit, diuen, per respondre les demandes i necessitats de les entitats esportives del municipi i, alhora, fomentar l’esport i els seus valors.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió