Inauguració de la 169a Fira de la Candelera de Molins de Rei

La Fira de la Candelera ha celebrat la seva 169a edició. Enguany, acompanyats de l’alcalde de Molins de Rei i el regidor de Fira, diversos representants polítics de municipis veïns, membres de la diputació i del Consell Comarcal del Baix Llobregat han inaugurat la tradicional festivitat molinenca.

31 de gener de 2020


Així s’ha rebut a les autoritats locals i comarcals que han acompanyat a l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, el regidor de Fira, Pep Puiggarí, i altres membres del consistori en la inauguració de la 169a Fira de la Candelera.

La fira convidada d’enguany, ha estat la Fira Internacional de la Ceràmica d’Argentona Argillà. L’alcalde del municipi, Eudald Calvo, ha agraït la invitació i ha convidat a tots els molinencs i molinenques a la fira de ceràmica que celebren en aquesta localitat del maresme des de l’any 1954.

EUDALD CALVO, alcalde d’Argentona.


En representació del Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’alcaldessa de Vallirana, Eva Maria Martínez, ha recalcat la importància de Molins de Rei dins de la comarca i de la província de Barcelona. Així, com també ho ha fet la diputada de la diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret.

EVA MARTÍNEZ, alcaldessa de Vallirana i membre del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

LLUÏSSA MORET, alcaldessa de Sant Boi i diputada de la Diputació de Barcelona.


Pel que fa al regidor de Fira, Pep Puiggarí, i l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, han mostrat orgull i satisfacció per donar la benvinguda a una nova edició de la Fira més antiga del país. Sobretot, destaquen, després de l’advers temporal Gloria de la setmana passada.

PEP PUIGGARÍ, regidor de Fira.

XAVI PAZ, alcalde de Molins de Rei.


Abans de començar la visita de la comitiva institucional per la Fira però, els convidats han signat el llibre d’honor de l’Ajuntament de Molins de Rei. Eudald Calvo també ha aprofitat l’ocasió i ha portat un cantí com a ofrena que ha entregat a l’alcalde molinenc.

El recorregut pels més de 47 mil metres quadrats de recinte ha començat a la plaça de Catalunya i ha enfilat cap a l’Espai Natura, on hi ha la tradicional Fira del Planter. I amb la mirada encuriosida dels paradistes i visitants, les autoritats han continuat fins a l’estand de la Fira d’Argentona a l’Espai Cultura, passant, més tard pels espais Empresa i Gastronomia.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió