Inauguració de l'exposició Premis Clic de Fotografia de Molins i lliurament de premis

Tornen els premis Clic de Fotografia Vila de Molins de Rei que organitza el Centre Excursionista de la vila amb la novetat, enguany, del tema entorn a la nova biblioteca El Molí

25 de gener de 2020

Fotografia i muntanya sempre han estat presents des dels inicis del Centre Excursionista de Molins de Rei. Els membres de l’entitat li van donar tal importància fa 22 anys, quan van decidir organitzar, dins el marc de la Fira de la Candelera, un concurs de fotografia que a més d’englobar el tema de muntanya abracés més àmbits com el tema lliure o el de Molins.

El ressò del concurs va anar augmentant fins arribar, avui per avui, a ser un concurs amb participants no només de la vila sinó d’altres punts de Catalunya i de l’estat espanyol.


Des de fa poc han incorporat un tema que anirà variant en funció de l’any. Per aquesta edició s’ha escollit la nova biblioteca de El Molí.


Un canvi ha estat també, a petició de la Federació de fotografia i dels mateixos participants, el poder enviar els treballs fotogràfics per mitjà digital.


Tall de veu: Llorenç de Diego, president del CEM


El president de l’entitat també ens recordava quins criteris segueix el jurat a l’hora de valorar les fotografies presentades.


Els guanyadors dels Premis Clic d’enguany han estat : en el tema lliure el primer premi per Diego Pedra de Cornellà de Llobregat, l’accèssit per José Ramon Luna de Tarancón, Cuenca; en el tema d’esports de muntanya i d’aventura el primer premi per Santi Viladrich de Manresa i l’accèssit per Leandro Serrano de Cornellà de Llobregat; pel que fa el tema biblioteca El Molí el primer premi per José Reyes de Sant Boi de Llobregat i l’accèssit pel molinenc, Jordi Costa; i finalment en el tema Molins el primer premi ha estat per Yolanda Luque de Castellbisbal i l’accèssit per Andreu Noguero de Sitges .


Recordem que l’exposició amb les obres guanyadores dels 22ens premis Clic de Fotografia de Molins de Rei es podrà veure, fins el 9 de febrer a la seu del CEM situada al número 109 del carrer Major, amb la mirada, però, posada a la futura seu de l’entitat, a les antigues dependències de la biblioteca Pau Vila.


Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió