Grup Coral Quòdlibet presenta Concert a Palau

L'espectacle, que ha fet un recorregut pel renaixement i principis del barroc, també ha comptat amb les actuacions de Centre de dansa Pas a Pas.

El Grup Coral Quòdlibet ha presentat un concert de música renaixentista a la Sala Gòtica del Palau de Requesens. S'han fet dues sessions: una a les sis de la tarda i l'altra, a les vuit. Les entrades tant es podien comprar per anticipat com en el mateix rebedor del Palau.


Així, el públic ha anat entrant a la sala, on ja sonava música, i els esperava un tast de vi de Porto.


NÚRIA GARRIGA, Presidenta del Grup Coral Quòdlibet.


El concert també ha comptat amb la col·laboració del centre de dansa Pas a Pas, el qual no és la primera vegada que s'uneix a Quòdlibet. El director del grup coral, Xavier García, ha explicat doncs que l'objectiu era dissenyar un concert amb diferents disciplines i elements artístics que ajudessin al públic a endinsar-se dins la música.


S'hi han interpretat obres del renaixement i del primer barroc. Tot estructurant el repertori en diverses parts, que ha començat amb peces del 'Cancionero de Palacio'.


XAVIER GARCÍA, Director Grup Coral Quòdlibet.


Aquests músics han estat Eloi Fuguet, a les flautes, Edwin García, a la tiorba, i Josafath Larios, a la percussió.


A continuació, hi ha hagut un entreacte en el qual les ballarines de Pas a Pas han exhibit una dansa francesa i una d'anglesa. I juntament, amb el grup coral Quòdlibet han interpretat "Ay linda amiga". Un tema, que com bé ha explicat el director Xavier García, és una obra anònima que no va arribar a aparèixer en el 'Cancionero de Palacio'.


La segona part, s'ha dedicat a música sacra d'autors tant catalans com espanyols. Per exemple, Joan Serarols o Tomás Luís de Victoria.


XAVIER GARCÍA, Director Grup Coral Quòdlibet.


Finalment, el concert s'ha tancat amb música profana, incloent-hi peces de Joan Brudieu, Guerrero o anònimes com 'Dindirindin', que ha estat traduïda a l'occità, francès i català.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió