Grans descomptes i promocions a la '12a Fira Stocks. Botigues al carrer’El final de temporada sempre és una bona ocasió pels clients que volen comprar a millor preu però també per aquells botiguers que volen fer net de final d’existències. Avui a Molins de Rei se celebra la ‘12a Fira Stocks. Botigues al carrer!’, una iniciativa de Bot-Mol on molts comerços del centre de la vila munten les seves paradetes des de les 10 del matí fins a les 9 de la nit per oferir els productes de final de temporada a millor preu.


ANDREA MARTÍNEZ, botiguera ‘Dmoda’


CONCHI LLAURADOR, botiguera ‘Bugui’s World’


El carrer Major i el carrer Rafael de Casanova, doncs, s’han omplert de molts expositors on els comerços oferien els seus productes i serveis, des de botigues de roba fins a òptiques o productes de cosmètica. Entre ells els creadors d’un nou aplicatiu pel mòbil enfocat a millorar el comerç de proximitat de la vila.


SALVADOR SERRA, Proxima Flash


També s’han celebrat altres activitats com el Pintacares, dedicat als més petits de la casa. O també un circuit amb diverses rampes de fingerboard, una rèplica en miniatura del monopatí que, tal com indica el nom, s’utilitza amb els dits per fer els anomenats flips o trucs.


Una jornada obligada per a tot aquell buscador d’ofertes que no es vol deixar perdre els millors descomptes i promocions.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió