Gala d'aniversari "10 anys de Molins de Q"


Per Molins de Rei és sumament important tenir empreses com Molins de Q, perquè no només fan bona tasca en el seu entorn professional, sinó que també son empreses dedicades a la vila.

RAMÓN SÁNCHEZ, Alcalde de Molins de ReiDeu anys enrere la Montserrat i en Carles engegaven un nou projecte anomenat Molins de Q: una consultoria de proximitat especialista en ajudar i acompanyar les empreses. Al llarg del temps, Molins de Q s’ha anat convertint en una empresa consolidada dins la vila i avui celebren el seu desè aniversari.


Sr. CARLES BOVER, Director general de Molins de Q.


La Gala s’ha celebrat al Foment Cultural i Artístic i ha començat a les 8 del vespre amb una salutació de l’alcalde Ramón Sánchez, que ha destacat la importancia de l’economia local i d’una administració convençuda que la recolzi. En aquest sentit també s’ha recordat que Molins de Rei és líder en l´’index de reducció d’atur.


A continuació s’ha celebrat la conferencia sobre economia i empresa a càrrec del Dr. Santiago Niño Becerro, que ha parlat de diferents aspectes relacionats amb aquest àmbit com la importancia de la productivitat, la distribució de la riquesa o la diferencia entre el sector públic i privat. Així mateix ha explicat l’escenari actual de les empreses, en què hauran de conviure les grans corporacions i les micro pimes especialitzades. Ell mateix ens ho explica amb un exemple:


Dr. SANTIAGO NIÑO BECERRA, Catedràtic i economista català.


Becerra també ha destacat la importancia de les empreses a nivell de municipi i a partir d’una pregunta que se li ha formulat del públic també ha donat la seva opinió sobre una hipotètica Catalunya independent.


L’esdeveniment ha finalitzat amb un networking entre les empreses i un refrigeri per tots els assistents. A la sortida, també s’ha ofert un punt de venda amb el nou llibre de Becerra, que després del seu best seller ‘El Crack’ reflexiona sobre la tercera fase de la crisi.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió