Finalitza la primera fase de les obres de la façana del Palau de Requesens

El projecte de rehabilitació del Palau de Requesens ja ha finalitzat la seva primera fase. La segona fase s’iniciarà com a molt tard al 2021 i es focalitzarà a l’interior de l’immoble.

30 de gener de 2020

Ja ha finalitzat la primera part de les obres de la façana del Palau de Requesens. Es tracta d’un projecte que es va iniciar l’any 2017 i que té com a objectiu treballar amb el MNAC per aconseguir que el Palau esdevingui un centre d’interpretació de l’Època del Renaixement.

De moment, doncs, ha finalitzat la primera fase que es va iniciar al gener del 2019 i ha consistit en la rehabilitació de la façana de la Plaça del Palau, el reforç de l’estructura en les parts més malmeses i la millora de la coberta i retirada dels elements superposats al terrat. El Palau està considerat un Bé d’Interès Nacional i la intervenció s’ha dut a terme seguint les directrius de la Diputació de Barcelona i amb la validació de la Comissió de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, la façana pretén ser una interpretació de l’antiga que hi havia al s. XIX.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei

L’Ajuntament ha anunciat en una roda de premsa que la segona part s’iniciarà com a molt tard el 2021 i es focalitzarà a l’interior de l’immoble i, alhora, les façanes del carrer Major i Boters.

Per a fer-ho compta amb una subvenció d’un milió d’euros per part del fons de desenvolupament europeu FEDER.


Ara s’està dissenyant el projecte executiu que té previst aprovar-se durant el primer trimestre de 2020. A continuació tindrà lloc el procés d’adjudicació de l’obra. L’alcalde considera que és un objectiu de mandat i preveu que al primer trimestre del 2021 les obres finalment puguin començar. Un nucli que pretén convertir-se en un pol d’activitat i de cultura de la vila.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió