Xavi Paz presenta el seu equip

07/04/2019

"Un equip potent, de diverses sensibilitats, sota el paraigües de la idea progressista i socialista per Molins de Rei."

XAVI PAZ, cap de llista de PSC Molins de Rei


El Partit Socialista de Molins de Rei ha presentat la llista definitiva per a les properes eleccions municipals. Fa unes setmanes es va anunciar que Xavi Paz, l’actual cap de l’oposició del govern, encapçalaria de nou la llista. Avui, doncs, s’han donat a conèixer la resta de noms en un acte celebrat a la Plaça de la Llibertat. En total, 31 candidats, d’entre els quals se’n sumen 13 de nous respecte l’equip del 2015 i 10 persones independents.


Així doncs amb la nova llista reflecteix un equip que aposta per la continuïtat de la feina feta dels darrers anys amb la suma de noves mirades i sensibilitats. Entre ells, doncs, noms coneguts com Jessica Revestido, Ainoa García, Miguel Zaragoza i Pep Puiggari, els quatre membres que juntament amb Xavi Paz formen part de l’actual govern. A més, s’afegeixen noves incorporacions amb una representació important d’esportistes i veïns del barri d’El Canal. 


XAVI PAZ, cap de llista de PSC Molins de Rei


Durant l’acte Paz ha parlat projecte de diàleg, de fer avançar el país i de sumar sinèrgies com a raó de ser. I ha recalcat que el seu objectiu és entrar a govern per a recuperar el projecte de 2011. En aquest sentit, ha donat importància a tres aspectes: treballar per aconseguir una vila digna on poder establir un projecte de vida, garantir el dret a l’habitatge i a la mobilitat tot apostant pel model de govern plantejat per Pedro Sánchez.  Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió