Esportíssim: Reconeixement esportistes de la vila

"Ensenya als infants a créixer a nivell esportiu, companyerisme... És un guardó que premia tot l'entorn de l'esport."

Marc Rebulà, Regidor Esports en funcionsEsportistes molinencs i molinenques han omplert el pati de Ca n’Ametller de Molins de Rei. I és que en el marc de la setmana de l’Esportíssim, se’ls ha atorgat un reconeixement per haver jugat un paper important en el transcurs de la temporada.


Els encarregats d’escollir els reconeguts i les reconegudes han estat els mateixos clubs esportius que han anat més enllà de premiar mèrits i títols.


MARC REBULÀ, regidor Esports en funcions.


S’han atorgat fins a 22 reconeixements. Els guardonats han estat esportistes veterans, figures de les juntes directives o els menuts que acaben de començar alguna modalitat esportiva, entre d’altres.


L’alcalde de la vila en funcions, Ramon Sánchez, i el regidor d’esports d’aquest últim mandat, Marc Rebulà, han repartit doncs, un diploma honorífic als guanyadors que han anat pujant a recollir-lo a l’escenari on també s’han fotografiat.


I és que en definitiva, la setmana de l’esportíssim fa anys que tanca la temporada esportiva però també, serveix com a punt de partida per fomentar l’esport i els valors que aquest promou.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió