Es preveu una Fira de la Candelera 2021 de format reduït i caràcter local

La 170a edició de la Fira de la Candelera se celebrarà els dies 5,6 i 7 de febrer i comptarà amb una doble vessant presencial i virtual.


Informa: Mireia Reynal / 20 de novembre de 2020Fira de la Candelera 2021: edició limitada. Així es presenta l'edició d'enguany de la Fira de la Candelera que es celebrarà entre el 5, 6 i 7 de febrer. Una data especial, ja que la fira arribarà a les seves 170a edicions ininterrompudes tot i que amb un plantejament completament diferent. El format serà més reduït, es celebrarà en recintes tancats i també hi haurà una versió virtual.


RAMON SÁNCHEZ, Primer tinent d'alcalde i regidor de Fira


Així doncs, la plaça 1 d'octubre es reservarà per l'espai gastronòmic, la plaça de la Llibertat per la fira de vins, l'espai del Terraplè es dividirà en els àmbits d'empresa i també les arts i els brocanters i el voltant de la plaça de l'església s'hi trobarà, com ja és habitual, el planter.

Enguany la presència d'expositors també es reduirà, en aquest cas al 10 i el 15%. Això significa que de 900 expositors passaran a haver-n'hi uns 100 o 150.


RAMON SÁNCHEZ, Primer tinent d'alcalde i regidor de Fira


La fira, doncs, es presenta amb una doble vessant virtual i presencial i vol posar l'accent en la cultura. Per aquest motiu, durant la setmana prèvia i el mateix cap de setmana de la Fira les activitats culturals i gastronòmiques tindran presència física.


RAMON SÁNCHEZ, Primer tinent d'alcalde i regidor de Fira


Des de l'organització, doncs, es seguirà treballant per poder donar cabuda a una Fira de la Candelera que ara, davant la impossibiltiat d'atreure públic d'arreu, es prioritzarà ara més que mai el caràcter local.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió