Es dispara la demanda a la campanya de vacunació contra la grip

Enguany, degut a la pandèmia, la Generalitat ha recomanat traslladar la vacunació estacional contra la grip fora dels centres hospitalaris. A Molins de Rei s'han habilitat dos espais públics: la Federació Obrera i el Casal d'Avis Primer de Maig.


Redacció: Mireia Reynal / 3 de novembre de 2020


La vacunació estacional contra la grip es duu a terme els mesos d'octubre i novembre. Enguany, degut a la pandèmia, des de la Generalitat s'ha recomanat traslladar les vacunacions fora dels centres hospitalaris. L'objectiu, evitar les aglomeracions i que persones amb malalties cròniques no entrin en contacte amb pacients afectats pel virus.

RAQUEL BORDALLO, Infermera atenció primària ambulatori Molins de Rei


La vacunació contra la grip s'adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si la pateixen i també a les persones que poden transmetre-les a aquest col·lectiu. Estaríem parlant, doncs, de persones de més de seixanta cinc anys, embarassades, persones amb malalties cròniques que la grip pot agreujar, professionals de la salut o cuidadors i personal que està en contacte amb aquests col·lectius.


RAQUEL BORDALLO, Infermera atenció primària ambulatori Molins de Rei


La pandèmia del coronavirus ha fet que vacunar-se de la grip sigui més important que mai. Amb aquestes restriccions, doncs, els sanitaris s'asseguren una campanya de vacuncació amb una alta demanda que comptarà amb totes les mesures de seguretat.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió