Entrevista a l'alcalde Xavi Paz

4 mesos a govern. Avui hem convidat a l'Entrevista de Molins Televisió a l'alcalde, Xavi Paz, per fer un repàs de l'inici de mandat. El líder del partit Socialista al municipi ha parlat, entre altres temes, de les ordenances fiscals, els pactes postelectorals i la situació d'alguns projectes que s'estan desenvolupant a la vila. Per exemple, les obres de la carretera.Unes ordenances fiscals més socials


"Tenim un text per distribuir més i garantir un nivell d'ingressos i per mantenir un nivell de serveis. Molts d'ells garanteixen la justícia social" així, s'expressava Xavi Paz quan se'l preguntava per les ordenances fiscals.


El cap del partit socialista del consistori ha explicat que el govern ha optat per introduir un increment als impostos, d'acord amb la pujada de l'IPC català del juliol 2019. Així com, per incloure bonificacions per aquells qui disposin d'energies alternatives.


Mesures d'acord amb l'emergència climàtica


Sobre la declaració d'emergència climàtica, Paz ha afirmat que l'Ajuntament apostarà per la millora del transport públic i que presentaran al ple ordinari d'octubre una modificació del pressupost per incorporar més arbrat en l'espai públic.


Per altra banda, també anuncia les bonificacions per aquells habitants que disposin d'energies renovables i que pel que fa a la pacificació, seguirà el debat. Tanmateix, pensa, diu, que és evident "que el vianant anirà guanyant els carrers".


Gestió de l'aigua i la residència d'avis, a estudi


El govern va aprovar les comissions informatives i va incorporar l'estudi de dues noves. L'alcalde explica que s'ha apostat per l'estudi de la comissió de la gestió de l'aigua i de la residència d'avis. Ha afirmat que és imprescindible definir quins seran els models d'aquests serveis abans que acabi el mandat.


Xavi Paz continua disposat a pactar


L'alcalde manté la mà estesa a establir acords de govern amb les forces polítiques que vulguin col·laborar amb el seu grup municipal. Ha afirmat que la seva voluntat és "implicar i fer partícips la resta de regidors de les altres forces polítiques a partir d'acords". En aquesta línia, també lamenta que "s'estiguin passant moments complexes com a país" tanmateix, destacant que "no pot ser que els esdeveniments condicionin a Molins de Rei".


Doncs, afirma que està a disposició de parlar i debatre amb la resta de grups municipals i arribar a acords amb diferents colors polítics. Recorda que això ja s'ha fet a altres municipis.


Paz valora que Torra ha de condemnar la violència més fermament


L'alcalde considera el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha de fer "una condemna ferma" de la violència. A més, presenta el diàleg com a l'única solució al conflicte polític, així com "el compliment de la llei".

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió