Entrega del nou vehicle a l’ADF

L'ajuntament entrega a l’Associació de Defensa Forestal (ADF) un nou vehicle i agraeix la tasca dels voluntaris, que cada vegada sumen un nombre més gran. Un gest que arriba després de diverses demandes i que es pretén que marqui una nova línia d’actuació per part de l’ajuntament.
L'ajuntament va fer entrega d'un nou vehicle a l'Associació de Defensa forestal el passat dimecres 23 de juliol.


L'alcalde Xavi paz, i els tinents d'alcalde, Ramon Sanchez i Miquel Zaragoza juntament amb l'alcalde del Papiol, Joan Borràs van aprofitar l'ocasió per agrair la tasca del cos de voluntaris i remarcar-ne la seva importància, en especial, durant aquests darrers mesos frenètics i complexos. L’ajuntament ha cregut, doncs, necessària la dotació d’un nou vehicle, que suposarà a partir d’ara un avantatge significatiu al cos de l’ADF


PERE ROYO, President de l'ADF Puigmadrona- Olorda


El nombre de voluntaris no para de créixer. Actualment l'ADF Puigmadrona - Olorda

el componen al voltant de 40 persones, que s'encarreguen de controlar el territori molinenc i del municipi veí, el Papiol, cobrint així bona part del parc natural de Collserola.


L’entrega d’aquest vehicle arriba després de diverses demandes per part de l’associació, que no ha sigut fins fa poc que ha vist escoltades les seves peticions.


PERE ROYO, President de l'ADF Puigmadrona- Olorda


XAVI PAZ, alcalde de Molins


Un gest, per tant, que preveuen que marcarà una nova línia d’actuació de suport cap a una associació, que pren cada vegada més importància.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió