Enreda't inaugura un cicle de conferències amb la terapeuta Àngels Ponce

"En principi tenir un fill amb discapacitat pot suposar un gran repte perquè hi ha moltes dificultats. Mica en mica, però, amb el pas del temps podem valorar les coses que anem guanyant i aprenent en aquest camí".

Àngels Ponce, Terapeuta familiar i treballadora social

Enreda’t és una associació de Molins de Rei que té l'objectiu de promoure activitats que millorin la vida de les persones amb discapacitat i les seves famílies. El passat 30 de maig van iniciar la primera trobada de famílies i d’aquesta reunió va sorgir la proposta de realitzar una conferència trimestral a càrrec d’un expert o una experta. Una iniciativa que es planteja amb l’objectiu de poder expressar dubtes i tractar obertament diferents temes.

Avui s’enceta aquest cicle amb la xerrada d’Àngels Ponce titulada ‘Tenir un fill amb discapacitat és un repte o una oportunitat?’

ÀNGELS PONCE, Terapeuta familiar i treballadora social

Al llarg de la xerrada Ponce ha parlat de les dificultats amb què es troben aquestes famílies. Episodis com l’estrès emocional, l’aïllament social o la lluita permanent que han de dur a terme amb l’administració. Un entrebanc afegit més que han de sumar a la seva situació excepcional.

ÀNGELS PONCE, Terapeuta familiar i treballadora social

La Carme ho sap prou bé. Mare d’un fill amb discapacitat ens explica els obstacles més habituals amb què encara es topen aquestes famílies actualment.

CARME, Membre d’Enreda’t i mare de fill amb discapacitat

I és que, com bé apunten, encara queda molt de camí per recórrer a nivell administratiu. De moment, a Molins de Rei, Enreda’t ho posa més fàcil als molinencs.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió