Enllestit el primer tram de les Avingudes Barcelona i València

La reforma de les Avingudes Barcelona i València, més coneguda com les obres de La Carretera, comença a estar enllestida. Es tracta del primer tram que comprèn el Passeig del Terraplè i la Plaça de la Bàscula.

5 de març de 2020


Els veïns de Molins de Rei fa mesos que l’esperen. La reforma de les Avingudes Barcelona i València, més coneguda com les obres de La Carretera, per fi comença a estar enllestida. De moment, es tracta d’un primer tram, el que comprèn el Passeig del Terraplè i la Plaça de la Bàscula. La totalitat del projecte, però, té previst que s’estengui entre la N-340 fins a l’alçada del carrer Riera Bonet, a l’entrada del municipi.

El projecte va començar a executar-se el 2017 i els veïns van poder donar la seva opinió a través de la Plataforma de Participació Ciutadana. La darrera de les tres opcions plantejades, en què es proposava ampliar la vorera, va resultar la guanyadora. En aquest sentit, s’ha reformat tota la plaça de la Bàscula convertint la zona en un punt de trobada i no en una frontera física com abans. D’aquesta manera es prioritza l’espai per als vianants i la dignificació del comerç. Alguns veïns, però, es mostren sorpresos amb algunes de les actuacions, com l’emplaçament d’un dels passos de vianants just al davant d’una altra via. L’alcalde de la vila, per la seva banda, comenta que hi haurà un reforç en la senyalítica.


Tall: XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei


Pel que fa al projecte executiu del segon tram, que comprendrà el tall de via entre la plaça de la Bàscula i el Carrer Riera Mariona, es té previst que s’aprovi al llarg del 2020 i que al llarg del 2021 el tram es faci realitat.


Per altra banda, l’Alcalde de la Vila, Xavi Paz, també s’ha compromès a acabar la reforma del passeig Pi i Maragall durant aquest mandat.


Així doncs, les obres de la Carretera s’inauguraran oficialment el diumenge al matí, una data que coincideix amb al dia internacional de la Dona. L’Ajuntament, però, fa una crida a assistir a l’acte i, assegura que serà totalment compatible amb els actes feministes que se celebrin al llarg del dia.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió