En marxa el curs escolar a Molins de Rei

Els nens i nenes de molins de rei han tornat a carregar les seves motxilles a l'esquena per a començar el nou curs escolar. Emocions i nervis però també molta incertesa.


Ja s'ha posat en marxa el curs escolar. Avui a Molins de Rei ha estat el primer dia de classe per a 4.601 alumnes entre llars d'infants i centres de primària i secundària. Un primer dia de nervis i emocions però enguany també amb el factor afegit de la incertesa.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei


Des de l'Ajuntament es considera un curs cabdal per a recuperar la quotidianitat i garantir que les escoles segueixin exercint les seves funcions d'aprenentatge i socialització que s'havien posat en risc durant els mesos de confinament. Per això, s'han dut a terme algunes accions per a facilitar els accesos, que inclouen des de la senyalítica a les escoles per a conscienciar als alumnes fins al fet de contractar personal extra, entre ells un mínim d'un agents cívic o voluntari de protecció civil per a cada centre.


ESTHER ESPINOSA, Regidora d'Educació


Es demana, doncs, que tothom segueixi aquestes pautes de control i mobilitat ja que serà l'única manera de garantir l'eficàcia dels anomenats grups de convivència o grups bombolla.


Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió