Els restaurados i el col·lectiu independentista es concentren davant l'ajuntament

Després del col·lapse informàtic d'aquest dimecres, els restauradors de Molins de Rei s'han concentrat a l'ajuntament davant la passivitat de les administracions. Una hora més tard, al mateix espai, l'ANC Molins ha convocat un acte de suport als encausats pels talls de la Jonquera.


Informa: Mireia Reynal / 13 de novembre de 2020
La reivindicació va marcar el vespre del dijous. A les 19h del vespre el col·lectiu de restauradors de la vila es reunia davant de l'Ajuntament. El motiu, fer visible la seva frustració davant la passivitat de les administracions.


PAU BALIARDA, Copropietari del Palau Nou


I és que després del col·lapse informàtic d'aquest passat dimecres, en què només es van acceptar 10.000 sol·licituds d'ajuts a autònoms quan n'hi ha 500.000 a Catalunya, la paciència del sector arribava ja el seu límit.


PAU BALIARDA, Copropietari del Palau Nou


El col·lectiu independentista també va concentrar-se ahir en suport dels quatre molinencs encausats pels talls de la Jonquera del novembre de l'any passat durant les protestes contra la sentència de l'1-O. Una acció organitzada per Tsunami Democràtic que va revelar en una macrocausa amb 197 encausats per delictes de desordres públics i danys. Dos d'ells, avui, han hagut de desplaçar-se a Figueres per declarar al mateix jutjat d'instrucció número quatre que el mes juliol passat va aixecar el secret de sumari de les investigacions. De moment, tots els encausats s'han negat a declarar i denuncien que es tracta d'un tema polític.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió