Els Reis Mags d'Orient arriben a Molins de Rei sota una gran expectació

Els Reis Mags d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar arriben a Molins de Rei acompanyats de la comitiva reial formada pel Patge Amelí, la Fada dels somnis, banderistes, escoltes i estendards, ballarins i ballarines, percussions, tones de caramels i servei d'ordre.

5 de gener de 2020 MolinsTV
A les 6 de la tarda d'avui 5 de gener s'han començat a veure les majestuoses carrosses des del cap d'amunt del carrer Jacint Verdaguer, seguidament han continuat pel passeig del Terraplè, carrer Verge del Pilar, parc Pont de la Cadena, carrer Raseta, Canal de la Infanta, passeig Pi i Margall, plaça de la Creu, carrer Major i carrer Pare Manyanet fins a la Plaça de l'Església on els tres reis finalitzaven la seva estada a la vila.

380 persones han fet possible un any més la Cavalcada que porten els Reis Mags a Molins de Rei sota una gran expectació. Moltes famílies del municipi però també de fora, han omplert els carrers de la vila per veure aquest espectacle únic a l'any, on els nens i nenes, la màgia i la il·lusió són els protagonistes.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió