Els Premis Esport 2019 reconeixen el talent i l’esforç dels esportistes molinencs


Amb l’escenari dels Pastorets al darrere, els esportistes de Molins de Rei han vist reconegut el seu esforç i dedicació en un acte celebrat a la Joventut Catòlica-La Peni. Es tracta de la 7a vegada que es celebren aquests premis, una edició 2019 que ha volgut reconèixer l’esforç que s’està fent amb l’esport d’iniciació a Molins de Rei. Com s’ha dit a la presentació, futurs campions fruit de la feina ben feta per les entitats esportives. També s’han reconegut aquells esportistes que han aconseguit els objectius de la temporada per acabar deixant pas a l’homenatge a una carrera esportiva.


Per obrir l’acte de forma institucional el regidor d’esports Pep Puiggarí ha adreçat unes paraules als esportistes molinencs.


PEP PUIGGARÍ, Regidor d’Esports


Així doncs, els esportistes i clubs premiats han estat el nadador Víctor Andrade a la categoria de ‘Promesa Masculí’ i la gimnasta Eva Vilanova a la de ‘Promesa Femenina’. A les categories d’equips s’han premiat les jugadores del Sènior del Club Futbol Sala Molins 99 i els jugadors del Sènior d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei 2015. El guardó per a l’esportista femenina se l’ha endut la corredora de curses muntanya Núria Hospital i el de millor esportista masculí, el waterpolista Fran Sánchez.


Per acabar s’han entregat els premis a la trajectòria esportiva, on s’ha reconegut l’entitat Club Esportiu Molins de Rei 2015 i l’històric ex-pilot de motocròs català Mingo Gris.


MINGO GRIS, esportista premiat


En definitiva, una nit repleta de premis, per demostrar una vegada més que Molins de Rei és una vila de referència esportiva.


Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió