El ple de l’ajuntament es realitzarà telemàticament
L’Ajuntament ha decidit passar a realitzar els plens de forma telemàtica donat l’augment de xifres de la Covid-19 arreu.


Donat l'augment de casos de Covid-19 a Catalunya i després de l'estipulació d'un seguit de mesures contundents per part de la Generalitat, com el tancament de bars i restaurants, de centres cívics i la crida per adherir-se al teletreball, l'Ajuntament ha près la decisió realitzar els plens de forma telemàtica.


Així ens ho explica:


XAVI PAZ, alcalde de la vila


De moment, ja s'ha confirmat que es realitzaran de manera telemàtica els quatre propers, ordinaris i extraordinaris programats fins a principis de novembre. Es podran seguir a través de la plataforma Youtube, al Canal de l'Ajuntament de Molins de Rei.


Ho comenta:


XAVI PAZ, alcalde de la vila


Es tracta d'un format al que ja es va haver de recórrer durant els mesos d'abril, maig i juny. durant el confinament i els mesos posteriors. Després, quan les circumstàncies ho van permetre es van passar a realitzar a la sala d'actes de la Federació Obrera, donades les dimensions de la sala de plens de l'Ajuntament que no permetia complir amb les mesures.


Ara però , a partir del ple extraordinari de presentació de les ordenances municipals, passaran a realitzar-se virtualment i fins a un temps indeterminat.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió