Els Pets ofereixen el seu últim concert de la gira, ‘SOM’, a Molins de Rei

Els Pets han posat punt final a la gira ‘Som’ amb un últim concert solidari al Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei. Amb uns 450 assistents, el concert ha recaptat 9.856 euros que han anat en benefici de l'Associació Mental Baix Llobregat amb Secció Local de Molins de Rei.

30 de gener de 2020

L’històric grup Els Pets tanca la gira ‘Som’ amb una última parada a Molins de Rei. Ho ha fet amb un concert solidari que ha aconseguit recaptar més de 9.800 euros per al projecte dels grups d'ajuda mútua terapèutics de l'Associació Mental Baix Llobregat amb Secció Local de Molins de Rei. Abans de començar el concert, els responsables de l’entitat han agraït al públic la seva col·laboració amb el projecte i han emfatitzat que és imprescindible donar visibilitat a les malalties mentals.

Tall: JAUME VIDAL , president de l'Associació Mental Baix Llobregat amb Secció Local.

El grup ha interpretat bona part dels temes del disc ‘Som’ que han fet vibrar la sala del Foment Cultural i Artístic amb més de 400 assistents. També han sonat però, cançons d’antics àlbums com “Agost”, “Tantes coses a fer” o “La vida és bonica (però complicada)” que han dedicat als presos polítics.

Així, la gira que va arrencar al Liceu, ha recorregut Catalunya, part de Gran Bretanya i Irlanda ha acabat a Molins de Rei. Ho ha fet, amb un concert que ha fet aixecar de les seves butaques a gairebé tots els assistents.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió