Els molinencs disposaran d'ajuts per a comprar bicicletes elèctriques

El ple municipal avança cap a la sostenibiltiat. S'aproven la línia d'ajuts per a bicicletes elèctriques i la convocatòria d'ajuts per la mobilitat sostenible per autònoms i microempreses.El ple municipal ha aprovat dos punts respecte a la mobilitat del municipi. Per una banda, la línia d'ajuts per a la compra de bicicletes elèctriques a comerços de Molins de Rei. Unes subvencions d'un màxim de 15.000 euros que es presenten amb la finalitat de fomentar la mobilitat sostenible a la vila.


ÀLEX HERRERO, regidor de Mobilitat


Des del grup municipal Molins en Comú s'ha criticat que el govern municipal s'avança en aquesta proposta ja que a hores d'ara no tenen previstos la construcció de carrils bici ni cap pla director al respecte.


GERARD CORREDERA, Molins en Comú

ÀLEX HERRERO, regidor de Mobilitat


El punt, doncs, ha quedat aprovat per unanimitat amb els vots de tots el grups municipals.

D'altra banda també s'ha aprovat la convocatòria d'ajuts per la mobilitat sostenible per autònoms i microempreses. Des de la CUP s'hi han mostrat en contra i han fet una crida a fer ús del vehicle compartit.


CARLES ROS, CUP Molins

JORDI PRADELL, Regidor d'Empresa


Després d'acceptar una esmena per part del grup Molins Camina que proposava que ajudes siguin retroactives des de l'1 de gener s'ha aprovat el punt amb els vots a favor del PSC, Junts per Molins i ERC. La CUP ha votat en contra i la resta de formacions polítiques s'han abstingut.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió