Els Miquels presenten el pregó de Festa Major 2019

"La colla dels Miquels agrupa gent ben diferent: de diverses edats i generacions i també, de vessants i àmbits molt variats. El que ens uneix és el nom del patró de la vila que hem pogut dur amb molt orgull des que vam néixer."

- Miquel Sánchez, Miquel de l’any 2018.Els Miquels han estat els pregoners de la Festa Major de 2019 a Molins de Rei. El seu discurs ha volgut recordar els pregons que s’han celebrat al llarg de la història a la vila i també com es van instaurar algunes festes que avui dia són tota una tradició. Per exemple, el Camell, la cursa popular o la Festa dels Miquels.


I és que, aquest any se celebraven també 40 anys des del primer pregó a Molins de Rei després de la dictadura Franquista. És per això, que Jaume Romeu, Miquel Rius i Josep Lluís Revenga, els pregoners de l’any 1979, han tornat a pujar a l’escenari per fer memòria de les festes que van aconseguir avivar i impulsar amb el seu discurs.


JOSEP LLUÍS REVENGA, Pregoner Festa Major.


JAUME ROMEU, Pregoner Festa Major.


MIQUEL RIUS, Pregoner Festa Major.


L’acte l’ha presentat el director de Ràdio Molins de Rei, Oriol Romeu, qui ha donat pas a la Regidora de Cultura, Ainoa Garcia, i a l’alcalde de la vila, Xavi Paz. Els quals han estat acompanyats per alguns dels regidors de l’ajuntament a l’escenari.


AINOA GARCIA, Regidora Cultura Molins de Rei.


XAVI PAZ, Alcalde Molins de Rei.


Per la seva part però, els Miquels s’han mostrat preocupats perquè fa anys que no neix cap Miquel a la vila.


MIQUEL ROSAS, Colla dels Miquels.


I és que des del 1987, la colla escull el Miquel més petit i el Miquel de l’any per votació. A aquest últim se’l desperta cada Sant Miquel a la matinada i se li entrega el barret de copa, la rajola, el pergamí d’honor i el bastó que simbolitza l’orgull per ser el Miquel de l’any.


MIQUEL SÁNCHEZ, Miquel de l’any 2018.


Així, els Miquels i els seus bastons han omplert l’escenari d’orgull inaugurant la festa major amb un pregó que ha acabat amb ball de gegants i focs artificials.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió