Els Matossers celebren 17 anys amb una diada a tres bandes

"És d'un gran valor que haguem pogut estrenar el 3d7. Malgrat la poca gent, estem treballant de valent."

- Octavi Rojas, Cap de Colla Matossers Molins de Rei.


La colla castellera dels Matossers ha celebrat 17 anys en una diada a la plaça de la Creu. Una celebració a tres bandes en què, a part dels homenatjats, hi ha participat dues agrupacions més: els Escaldats de Caldes de Montbui i els Manyacs de Parets del Vallès.


L’onada de calor que ha portat altes temperatures aquest migdia no ha estat cap impediment pels seus protagonistes, que han trobat la manera de combatre-la i gaudir igualment de la jornada.


Els de casa, doncs, han iniciat aquesta diada especial amb un pilar reivindicatiu.


Roger Albors, Enxaneta Matossers Molins de Rei.


A continuació han estrenat dues construccions noves d’enguany. Per una banda, el 3 de 7, un repte que feia temps que tenien en ment i que han assolit amb molta satisfacció tal com havien planejat. I per l’altre el 5 de 6, també una novetat de la jornada. La tercera ronda l’han tancat amb un 4 de 6.


Octavi Rojas, Cap de Colla Matossers Molins de Rei.


Per la seva banda, els Escaldats, una colla que coneix d’aprop els Matossers, ha presentat una actuació que ells mateixos han definit com a tranquil·la. D’aquesta manera han alçat tres castells de sis entrant amb un pilar de quatre. El primer 3 de 6 l’han fet amb un intent de desmuntar i l’han repetit al final de la primera ronda. A continuació, l’han seguit un 4 de 6 i han clos l’actuació amb un 3 de sis amb agulla.


Agustí i Marta, Caps de Colla Escaldats Caldes de Montbui.


Els de Perets, que avui s’estrenaven a Molins, no han tingut la seva millor jornada ja que, a causa d’algunes baixes, no han pogut portar a terme els tres castells. Així doncs, han carregat un 3 de 6 i un 4 de 6.


Xavi Arias, Cap de Colla Manyacs Parets del Vallès.


L’Octavi dels Matossers comenta que el món casteller està perdent gent, però ells no perden l’empenta. Els marró argila continuaran assajant i treballant de cara a la propera temporada per mirar d’afegir un setè pis als castells que ja tenen ara per mà. Qui sap, si potser, tornaran a repetir el seu sostre: el 5 de 7.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió