Els gegants i la dansa tradicional protagonitzen la tarda de Sant Miquel


Els gegants i la dansa tradicional han protagonitzat la tarda de Sant Miquel. Així, a les sis de la tarda, el Racó dels gegants vells s'ha omplert de gom a gom. I és que, tant grans com petits s'hi han acostat a veure la tradicional ballada de tots els gegants, el Gegantó, els capgrossos i el Gall.


Una celebració que ha continuat amb una altra de les activitats protagonistes d’aquesta Festa Major: una cercavila, al ritme de la formació INXA BRASS BAND, de Vilanova i la Geltrú, que ha acabat a la plaça de Palau, on han gaudit d’un berenar amb coca.

Mentrestant, pocs carrers més enllà, a la plaça de la Llibertat, prop de 400 persones es preparaven per gaudir de l'exhibició de dansa folklòrica catalana a càrrec de l'Esbart Dansaire de Molins de Rei. I a les set en punt els artistes han començat l'actuació. Hi ha participat el grup infantil, el juvenil i el Cos de Dansa, els quals han interpretat més d'una desena de balls tradicionals.


A més, per altra banda, aquells i aquelles que han volgut ballar de manera lliure sense coreografies també ho han pogut fer a altres punts de la vila. Per exemple, al Foment Cultural i Artístic, on moltes parelles han gaudit d'una vesprada de ball amb música en directe a càrrec de Pentagrama. Una activitat però, que des de l'entitat han volgut recordar, es duu a terme cada diumenge.


O bé, al pati de la Federació Obrera, on el DJ Jon Kieb, ha fet moure l'esquelet a molts i moltes al ritme de música més actual i estiuenca.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió