Els gegants de Burlada, els convidats d'enguany a la Passada de Gegants Nous

En Bernat i la Candelera són els amfitrions de la Passada de Gegants nous. Enguany, els han acompanyat els gegants de Burlada, quatre figures representatives d’aquesta ciutat navarresa.


En Bernat i la Candelera són els gegants nous de Molins de Rei. Representen pare i filla el dia del casament de la filla i van vestits amb la indumentària que podrien haver dut dos catalans benestants al segle XIX. Ara, tenen 31 anys.


MIQUEL BURGÈS, President Colla Gegantera Molins de Rei.


Els gegants de Burlada són les parelles de Bernard Armagnac i la seva esposa Elionor de Borbó i també la parella de germans Francisco i Josefa, quatre figures representatives d’aquesta localitat navarresa. Al seu costat els acompanyen els Gaiteros de Burlada i els Gaiteros de la Nogaleda.


Dissabte al matí els convidats van ser rebuts per part de l’Ajuntament, on es va dur a terme un intercanvi d’obsequis i un petit refrigeri de benvinguda.

Enguany és una diada especial per qüestions de calendari i els geganters preveuen més afluència de gent. En aquest sentit, el president de la colla està orgullós dels molinencs ja que, com diu, sempre omplen els carrers.


MIQUEL BURGÈS, President Colla Gegantera Molins de Rei.


Una primera sortida que es completarà amb la gran trobada de gegants del diumenge.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió