Els Dimonis de Molins de Rei organitzen la 4a Tabalada Solidària amb l’AFA Baix Llobregat

Tots els beneficis i donacions es donaran a l'entitat de Familiars de Malalts d'Alzheimer


Una desena de percussions de colles de foc han participat en la 4a Tabalada Solidària amb l'associació de Familiars Malalts d'Alzheimer del Baix Llobregat, AFA, a Molins de Rei.


A dos quarts de sis els Dimonis de Molins de Rei, Pixafocs i Cagaspurnes; Garsa de Sant Feliu; Diables de Sant Andreu de la Barca; Ball de Diables de Ribes i Ball de Diables de Cervera Carranquers han recorregut els carrers de la vila sortint per la passarel·la de la plaça del pati de Palau.


Han seguit pel Carrer Rafael de Casanova fins a arribar a la plaça de la Creu. On han seguit pel Carrer Major fins a la plaça de l'Ajuntament. Allà han tornat a agafar el Carrer Rafael de Casanova i han arribat de nou a la plaça del Pati del Palau, on s'ha celebrat el final de festa prop de les 20 del vespre, amb una actuació conjunta de totes les colles.


Els Dimonis de Molins de Rei, l'entitat organitzadora, ha informat que tots els beneficis de l'activitat -provinents del bar, del sopar, o de qualsevol donatiu que han rebut seran destinats a l’AFA, l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Baix Llobregat.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió