Els alumnes de l’Associació d’Artistes exposen les seves obresEls molinencs i molinenques més aficionats a la pintura de Molins de Rei porten dies treballant en les seves obres. Aquest mes, els divuit alumnes que formen part de l’Associació d’Artistes de Molins de Rei han presentat els seus quadres a una exposició a Ca n’Ametller.


ESTEBAN FERNÁNDEZ, President Associació d’Artistes de Molins de Rei.


Fa poc més d’un any que l’Associació s’ha traslladat a un nou local però ja en porten 15 d’activitat. Enguany entre els quadres també s’hi exposen les particulars maquetes de vaixells en miniatura de l’artista Xavi Prat. Un obra molt laboriosa que ha resultat ser la font d’interès de molts nens.

Avui hem pogut parlar amb alguns dels artistes, com l’Ona, de quinze anys, que ja porta quatre anys formant part de l’Associació.


ONA ROCA, alumna


D’altra banda, per la Maria, assistir a les classes de pintura s’ha acabat convertint en una mena de teràpia.


MARIA ESTEBAN, alumna


L’Antònia, forma part dels veterans de la família. Familiaritzada amb molts estils de pintura aquesta vegada ha apostat per treballar amb espàtula.

MA ANTÒNIA FÀBREGA, alumna


Tot i no ser la primera vegada que s’atreveix amb el gènere de retrats, ara ho prova amb la paleta.


MA ANTÒNIA FÀBREGA, alumna


En definitiva, doncs, una mostra amb estils molt diversos. Com els seus autors. De fet, ens ho confirma l’Esteban quan li preguntem si la pintura té edat.

ESTEBAN FERNÁNDEZ, President Associació d’Artistes de Molins de Rei.

Amb molts anys o pocs, doncs, els molinencs que vulguin sempre trobaran a l’Associació d’Artistes un racó on poder-se expressar.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió