El tercer Consell d’Infants presenta una campanya a favor del civisme

"A vegades els adults estem tan segurs de les coses que fem, que ens oblidem de les necessitats que tenen els nens petits".

Ainoa García, Regidora d'Educació, Infància i Famílies

Els consellers i conselleres del Consell d’Infants 2018-2019 s’han acomiadat i han recordat la feina feta durant aquest últim curs. Ells i elles són alumnes de 5è i 6è de primària i han treballat per fer Molins de Rei una vila més cívica, participativa i compromesa.

AINOA GARCÍA, Regidora Educació, Infància i Famílies.

Els alumnes s’han reunit en diverses sessions per identificar els problemes d’incivisme a Molins de Rei. Alguns com, els cotxes mal aparcats, els graffitis o danys al mobiliari urbà. Per això, han presentat la campanya “Molins de Rei és casa teva. Cuida-la.” Una proposta per sensibilitzar i reduir els actes incívics que l’Ajuntament vol seguir desenvolupant en el proper any.

AINOA GARCÍA, Regidora Educació, Infància i Famílies.

Ara s’acaba el curs i també es clou aquesta tercera edició del Consell d’Infants. A partir del mes de setembre, els nens i nenes que entrin a 5è podran presentar la seva candidatura i entrar a formar part del 4t Consell d’Infants. Mentre que els que han acabat 6è la podran presentar pel Consell d’Adolescents.

La creació d’aquest òrgan participatiu també ha servit perquè Molins de Rei obtingués el reconeixement Ciutat Amiga de la Infància d’UNICEF. Un segell que es va atorgar a la vila a finals de l’any passat.

Per tancar l’acte, els consellers i conselleres han sortit al Pati de Palau on s’han fotografiat amb l’alcalde de la vila, Xavi Paz, i la Regidora d’Educació, Infància i Famílies, Ainoa García.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió