El tancament de bars i restaurants de la vila aixeca queixes entre el sector

El sector de la restauració es queixa per la noves mesures imposades per la Generalitat que suposaran el tancament de bars i restaurants, contemplant únicament l’enviament a domicili.
A causa de l’increment de la incidència de la Covid a Catalunya, la Generalitat ha decretat la obligació de tancar bars i restaurants, a més d’altres restriccions altres comerços i establiments. Una mesura que entrarà en vigor la nit de dijous a divendres amb una durada de quinze dies.


Parlem d’un sector que ja venia molt tocat del confinament, que ja treballava amb restriccions del 50 per cent de l’aforament i límits d’horaris. Ens ho expliquen:


  • MONTSE ARENAS, Pastisseria Arenas

  • CARLA CORBACHO, Restaurant Ritual


El sector a nivell Català ja ha avançat que recorrerà aquesta mesura al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que ja es va mostrar favorable als seus interessos el mes de juliol.


A nivell municipal els membres de diferents establiments de la vila també s’han reunit per actuar conjuntament davant d’aquesta mesura i qüestionen la incidència que la seva activitat pugui tenir en l’increment de casos de Covid-19. Així ho concreta CARLA CORBACHO, del Restaurant Ritual


Amb la nova situació, sí que es permetrà però l’enviament de menjar a domicili o l’opció de recollir menjar per emportar. El sector critica però que és una opció que no resulta rendible per la majoria d’establiments:


Aquesta mesura, que posen en dubte que acabi tenint una vigència de tan sols quinze dies, creuen que posa en risc l’economia de molts establiments i fan una crida a les institucions per demanar ajuda. Ho expliquen:


  • IVAN, del Bar 5 Minuts

  • DIONISIO FERRER i TONI LIGINFER, de Cal Ferrer

  • CARLA CORBACHO, del Restaurant Ritual


Aquesta és una de les noves restriccions imposades per contenir l'increment de contagis, juntament amb d’altres com l’imposició de limitar l'aforament dels comerços al 30%, tot i que de moment no es contempla el comerç amb cita prèviaContacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió