El segon recapte d’aliments acompanyat de Makers Molins

Aquest cap de setmana s’ha organitzat el segon recapte d’aliments impulsat per Makers Molins, Càritas i Creu Roja, a la plaça del mercat i la rambla de la Granja


Aina Sanllehí Galera / 7 de novembre de 2020

Aquest cap de setmana s'ha organitzat el segon recapte d'aliments impulsat per Makers Molins, on també hi han participat Càritas i Creu Roja. Ens ho expliquen RAUL VENTURA, president de Makers Molins i HECTOR HERNÁNDEZ, secretari de l'associació.


Una campanya que durant tot el cap de setmana de deu del l matí a sis de la tarda a la rambla de la Granja i a la Plaça del Mercat amb la intenció d'ajudar les famílies en aquesta situació de pandèmia i tothom qui hi participa s'emporta un obserqui creat per l'associació.


Makers Molins és l'associació que va néixer arran de la pandèmia a través del moviment Coronavirus Makers, que va néixer de forma espontània a nivell català i espanyol, davant la falta de mascaretes, viseres i instruments per l'ús sanitari.


Davant de l'èxit de la tasca de Coronavirus Makers a nivell municipal durant la pandèmia, el grup de persones que havien hi havien participat es van conformar com a associació municipal creant així Makers Molins, que actualment segueix col·laborant en la situació de pandèmia, amb actes com el d'avui.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió