El primer Consell d'Adolescents de la vila exposa la feina que ha realitzat els darrers mesos

"El fet d'escoltar aquests joves fa tenir més informació de tota la població".

Xavi Paz, Alcalde de Molins de Rei

El primer Consell d’Adolescents ha exposat tota la feina que ha desenvolupat des del mes de març. El conformen unes 30 conselleres d’entre 12 i 16 anys i són la veu dels molinencs i molinenques més joves.

L’objectiu principal és que tots els grups d’edat tinguin eines i espais de participació per debatre i fer propostes a l’Ajuntament del municipi d’acord amb les seves inquietuds i necessitats. És per això, que enguany, les tasques que se’ls han encomanat estaven lligades a les festes de primavera i la festa major.

XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.

Les conselleres s’han reunit en diverses sessions per deliberar i delimitar propostes. Així com, per crear una pàgina web que traslladarà les seves idees al consistori.

En aquest sentit, han ressaltat que fins ara no se sentien representats i que seguiran treballant per crear i construir a Molins de Rei.

Fragment nena.

Per la seva part, l’alcalde de la vila, Xavi Paz, s’ha compromès a seguir endavant amb el Consell d’Adolescents i donar continuïtat a les polítiques participatives que ja fa tres anys que duu a terme el Consell d’Infants. Tanmateix, ha alertat que el grup d’edat d’entre 16 i 18 anys no compta amb eines ni mecanismes participatius.

XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.

De fet, les joves han conclòs que formar part del consell d’adolescents ha estat una experiència molt enriquidora. En aquest sentit, no només se senten escoltades sinó que afirmen que les jornades les han ajudat a ser més democràtiques i tolerants.

Ara bé, la seva tasca encara no ha acabat. És per això, que després de l’acte i fotografiar-se amb l’alcalde, Xavi Paz, i la Regidora d’Educació, Infància i Famílies, Ainoa Garcia, els han detallat totes les idees que tenen per la Festa Major. Entre elles, celebrar el joc de la pastanaga, més correfocs o el grup de música que els agradaria gaudir en directe.

El curs vinent, tots els alumnes d’ESO que vulguin ser consellers o conselleres del Consell d’Adolescents podran presentar-s’hi i seran escollits per sorteig.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió