El pregó dóna el tret de sortida a la Festa Major 2020

Un pregó protagonitzat per les veus de les entitats marca el tret de sortida a una Festa Major en què es proposa recordar i tenir presents les tradicions de la vila que signifiquen l’essència de la festivitat
Amb el tradicional pregó es va donar el tret de sortida a la festa major 2020, aquest cop amb un format diferent, recordant les tradicions de la vila que durant anys han protagonitzat la festa i algunes de les quals aquest any malhauradament no hi tindran cabuda.


L'alcalde Xavi Paz i la regidora de cultura Ainoa Garcia, ens van donar la benvinguda a un pregó conduït per Oriol Romeu, previst inicialment al pati de Ca n'Ametller, però que finalment es va traslladar a la Peni pel risc de pluja.


Ho expliquen:


XAVI PAZ, alcalde de Molins de Rei


AINOA GARCIA, regidora de cultura


Un pregó basat en un contingut multimèdia on hi han aparegut cares conegudes de diverses entitats de la vila recordant festes majors passades, i explicant-nos què és per ells la festa major.


Un acte doncs, que significa l’inici d’una festa que durarà un cop més dos caps de setmana fins el dimarts 29 de setembre, el dia de Sant Miquel.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió