El Poema de Nadal de Josep M. De Sagarra es recita a Molins per la llibertat dels presos polítics

Les entitats independentistes de Molins de Rei mostren el seu recolzament als presos polítics catalans, després de la recent notícia que no tindran permisos penitenciaris durant aquestes festes, amb una la lectura del clàssic de la literatura catalana, El Poema de Nadal de Josep Maria De Sagarra.


Les entitats independentistes de Molins de Rei van oferir a la plaça de l'Ajuntament un acte de recolzament als presos i exiliats polítics catalans el passat dilluns 16 de desembre al vespre, després de la recent notícia que els empresonats no tindran permisos penitenciaris durant aquestes festes.


ANC i Òmnium de Molins de Rei van voler mostrar el seu recolzament amb la lectura del clàssic de la literatura catalana, El Poema de Nadal de Josep Maria De Sagarra, editat per primera vegada el 1931. Es tracta d'una obra dividida en quatre cants i un final que exposa un poema dramàtic. L'encarregat de recitar-lo va ser el conegut actor molinenc Pere Raich. Els cants els van oferir el grup coral "Les veus del dilluns".


TALL PERE RAICH, actor


TALL "Les veus del dilluns" Coral


L'acte solidari amb els encausats independentistes, es repeteix cada dia 16 de mes davant l'Ajuntament molinenc. Aquesta vegada però, s'ha volgut recordar-los, dins aquest marc nadalenc, amb l'obra que Sagarra va escriure amb la intenció que el lector no es quedés indiferent i acabés reflexionant sobre la realitat que l'envolta tot i el clima nadalenc de pau i amor. Una obra que després de tants anys d'haver-se escrit, encara continua vigent.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió