El ple rebutja la inhabilitació de Torra

El ple de l’ajuntament va aprovar per majoria la moció presentada per Junts Per Molins que rebutjava la inhabilitació del president Quim Torra. Els tres partits independentistes van votar a favor, juntament amb el socialista Àlex Herrero.Al passat ple de l’ajuntament de Molins de Rei es va rebutjar la sentència que inhabilitava el president Quim Torra.


Es va fer a través d’una moció impulsada des de per l'associació de municipis de la independència que va ser afegida al ple en urgència presentada per Junts per Molins, reivindicant la separació de poders, els drets fonamentals, i condemnant la repressió contra el moviment independentista.


El govern municipal donades les diferents sensibilitats nacionals, va donar llibertat de vot. Així doncs els grups municipals de Junts per Molins, esquerra la CUP i el regidor socialista Àlex Herrero van votar a favor de la moció.


Ho expliquen:


RAMON SÁNCHEZ, tinent d’alcalde


MARTA ESPONA, regidora d’ERC


ESTEFANIA CASTILLO, regidora de la CUP


XAVI PAZ, alcalde de Molins de Rei


LAIA CASSAUBA, regidora de Ciutadans


ANA AROCA, regidora de Molins Camina


GERARD CORREDERA, regidor de Molins En Comú


L’alcalde Xavi Paz va traslladar el cas a nivell municipal recordant el debat previ a les eleccions generals del 10N en relació a penjar la pancarta a l’ajuntament reclamant la llibertat dels presos i preses polítiques.


Es va abstenir a la votació juntament amb el socialista Miquel Zaragoza i els vots de Molins En Comú i Molins en Camina. La resta de regidors del PSC i ciutadans van votar en contra.


Així doncs, tot i algunes reticències, el ple va donar suport per majoria a la moció que rebutjava la decisió judicial del Tribunal Suprem.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió